RADIOTEKNIKK AS

aLT INNEN RADIOKOMMUNIKASJON

bransjer som benytter radiosamband i sitt yrke - og dette er kryptert - ikke lyttbart for uvedkommende.

Sikkerhetsbransjen med kryptert samband med mobil


Er det noen bransje som er så forbundet med walkie talkie som sikkerhetsbransjen ? Men radionettet omfatter mange restriksjoner på industrien. Det er kostbart å ekspandere og gir også begrenset funksjonalitet. Disse begrensningene er ikke av vår løsning, så du kommuniserer over eksisterende mobilnettverk . Det gir frihet til å være i stand til å utvide virksomheten, men å vurdere begrensninger av kommunikasjonsradio nettverksdekning og kostbare investeringer. Vår Push to Talk løsning er utviklet for sikkerheten bransjens spesifikke behov. Den har funksjoner for alarm, sentral styring av konsernet, køen funksjon, etc.

Byggebransjen

På store byggeplasser , er det mange fagfolk som har til å kommunisere med hverandre effektivt. Å kunne opprette grupper som kan "snakke" med hverandre, uten å være avhengig av en radio, eller spesialutstyr som en walkie talkie betyr store besparelser, både i form av tid og penger. Det koster mye å utstyre en bygning eller infrastruktur med løsninger for radiokommunikasjon. En investering som ikke kan gjenbrukes når utbyggingen er ferdig.

Vår løsning fungerer bra for anleggsbransjen alle krav. Du er oppe og går raskt, enkelt legge til brukere, selv sporadiske brukere, som leverandører, speditører og mer. Ingen trenger noe annet enn hans mobilt utstyr. Siden du kommunisere over eksisterende mobilnett er uslåelig fleksibilitet, og du trenger ikke å bruke penger på å bygge radionettverk .

Parkeringsselskaper:

Alle yrkesgrupper - transport - Security - Parkeringsselskaper- Byggeplasser – krandirigering, trafikkdirigering, - Alle har mobil med seg, hvorfor investere i dyrt samband ? - Kanskje du er vaktmester med 4- 10 kollegaer - eller kanskje blikkenslager med noe hjelpearbeidere - yrke ditt spiller ingen rolle - du kan få teste dette - ta kontakt. For å teste dette trenger jeg mobilnummeret og navn på brukerne - så får dere en mail tilbake og link til APP som du finner på Apple eller Google på Android
For å teste dette systemet og ikke minst rekkevidden – så trenger vi deres telefonnumrene og navn ( vaktnr, fornavn, internt bilnr eller hva dere måtte ønskesom vil teste dette. Som sagt kun et fast mnd beløp pr abn – intet annet –  bruker deres egne smarttelefoner.

Ta kontakt – helt uforbindtlig prøveperiode – kostnadsfritt. Ønsker du ikke å fortsette etter prøveperioden – så stopper vi deres bruk og dere kan fjerne APPen og fortsette som tidligere.
Skal vi ta en prat +47 48 49 50 00 - Jan Støkkebo eller email: jan@radioteknikk.no
DEKNING.

  • Hele Norge - GSM dekning
  • Europa
  • Resten av verden med GSM.

Kontakt:


Ta kontakt: 

+ 47 48 49 50 00

Jan@radioteknikk.no